El-golfvogne med lithium batterier

Hos Kronjysk Golf forhandler vi golfvogne i en god og stærk kvalitet. Vores varemærke er Crown Caddy golfvogne. Sortimentet er nøje udvalgt, så vi altid kan opfylde dine ønsker og behov. Vi udvikler løbende nye modeller, eks. har vi lige designet den nye BX1/BX2/BX2R. Vi har mange varianter af golfvogne: Med bremser, uden bremser, med fjernbetjening, memory og 10-20-30 meter. 1 motor eller 2 motorer. En golfvogn er ikke bare en golfvogn. Den skal være tilpasset dit behov og det giver vi gerne rådgivning i.

Derudover har vi forhandlingen af det tyske kvalitetsmærke PG Powergolf, der bl.a. laver el-golfvogne i titanium.

 

Udførelse af el-golfvogne fra Kronjysk Golf

Golfvognene er svejset sammen, så der er et minimum af sammenskruede dele. Dette gør samtidig, at golfvognen ikke bliver ledløs. Golfvognen model Crown Caddy X1/CX3/CX3R er modulopbygget, hvilket gør det let at udskifte en del, hvis den skulle blive beskadiget.

Vores golfvogne er CE mærket, hvilket er din garanti for at golfvognene overholder den europæiske EU-lovgivning/standard.

 

Tilkøb af udstyr til Crown Caddy el-golfvogne

Til alle vores golfvogne kan der tilkøbes scorekortholder, paraplyholder, GPS holder, sæde og kopholder.

 

Alle el-vogne leveres med lithiumbatterier

Fordelen med et lithium batteri er længere levetid på batteriet og golfvognen, da den ikke belastes så hårdt ved den mindre vægt. Derudover har lithium batteriet en hurtigere opladning, er let og handy samt giver mindre belastning ned af bakkerne og mindre energi opad bakkerne. Vægten på et lithium batteriet er kun 2-3 kg.

 

Inden levering af din nye el-golfvogn

bliver den efterset og afprøvet. Dansk brugsvejledning medfølger (du kan også finde den her). Denne SKAL læses inden ibrugtagning af golfvognen, da garantien afhænger af, at man har behandlet golfvogn og batteriet rigtigt.

 

Reservedele til Crown Caddy el-golfvogne

Vi har altid reservedele på lager til alle vores modeller. Disse kan købes i webshoppen. Du kan selvfølgelig også hente dem i butikken. Vi har eget serviceværksted, hvis uheldet er ude. Dette kan ske fra dag til dag. Ring gerne og bestil tid eller skriv til os.

Vi reparerer også golfvogne af andre mærker. Få mere information herom

 

Kronjysk Golf

er Danmark førende leverandør i el-golfvogne. Vi giver fuld 2 års garanti, samt 14 dages prøvetid. Så har du god tid til at prøve netop din golfvogn.
Du er altid velkommen til at kigge forbi vores butik og få en snak og afprøve en golfvogn. Og se vores sortiment i de forskellige modeller.

Vi bor i Langå 7 km fra Randers Golfklub.